BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

UNEKO 31 Araştırma proje ödülü ve sözlü bildiri 2.lik ödülü

1.Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Neonatoloji Bilim Dalı ve Etlik Şehir Hastanesi Neonatoloji Bilim Dalı olmak üzere iki merkez tarafından yürütülecek olan ;

“Küçük preterm bebeklerin oral beslenmeye geçiş sürecinde preterm bebek oral motor girişimi (PIOMI) ve kinezyo bant uygulamalarının objektif olarak değerlendirilmesi”   isimli projemiz 24-28 Nisan 2024 tarihinde Antalya’da düzenlenen 31. Ulusal Neonatoloji Kongresi’nde “ Türk Neonatoloji Derneği En iyi Araştırma Proje Ödülü” ne layık görülmüştür.

2.Başkent Üniversitesi Neonatoloji Bilim Dalı tarafından yapılmış olan ve sunulan;

“Kinezyo-bant tekniğinin oral beslenme, yutma fonksiyonları üzerine etkisi: Geç preterm bebeklerde yutma sesinin analizi” başlıklı bildirimiz 24-28 Nisan 2024 tarihinde Antalya’da düzenlenen 31. Ulusal Neonatoloji Kongresi’nde “Sözel Bildiri İkincilik Ödülü” ne layık görülmüştür.