BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Duyurular
Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı'nın 27. Ulusal 2. Uluslararası Farmakoloji Kongresi Başarısı!

Fakültemiz Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı, Türk Farmakoloji Derneği tarafından 23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 27. Ulusal 2. Uluslararası Farmakoloji Kongresi’nden ödüllerle döndü.

H. Güner Orhan, Ariyan Teimouri, Atakan Sezgi, İbrahim Kuzu, Ş. Remzi Erdem tarafından yürütülen deneysel araştırmadan hazırlanan ve kongrede Ar. Gör. Dr. Halit Güner Orhan tarafından sunulan “Wistar albino ve Sprague-Dawley sıçanlarda farklı öğrenme-bellek süreçlerinde soy farkının rolünün değerlendirilmesi” başlıklı bildiri Poster Sunumu Birincilik Ödülünü kazandı.

Anabilim dalımız öğretim üyesi Prof. Dr. Meral Tuncer’e farmakoloji bilimine katkılarından ve Türk Farmakoloji Derneği’ne hizmetlerinden ötürü TFD Yönetim Kurulu tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü takdim edildi.

Foto Galeri: