Başkent Üniversitesi Nefroloji bilim Dalı Doktor / Hemşire Diyaliz / Periton Diyaliz sertifikasyon programı ve eğitim tarihleri aşağıdaki gibidir.

EĞİTİMİN ADI

Doktor / Hemşire Diyaliz / Periton Diyaliz sertifikasyon programı

BAŞVURU TARİHİ

01-20 Ekim 2017

EĞİTİM YERİ

ANKARA

EĞİTİMİN TARİHİ VE DÖNEMİ

13 Kasım 2017 Pazartesi

SINAV TARİHİ

Şubat 2018

RESERTİFİKASYON TARİHİ

Şubat 2018

Not: 17 Kasım 2017 tarihinde Başkent Ankara Hastanesi  Nefroloji Polikliniğinde saat 08:30 da Periton ve Hemodiyaliz Sertifikasyon ve Resertifikasyon sınavları yapılacaktır.

**** 04.02.2014 tarih ve 28903 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği” kapsamında, uzman hekimler için başvuru esasları belirtilmediğinden; sadece hemodiyaliz sorumlu pratisyen hekimliği için başvurular alınacaktır.

EĞİTİM İÇİN BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!
Mevcut olağanüstü hal (OHAL) kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) çerçevesinde hakkında hukuki süreç işleyen veya kesinleşmiş karar bulunan ve benzer içerikli adli sicil işlemi yapılmış olan adaylar, eğitim başvurusu öncesi bu süreçle ilgili olarak hastanemizi bilgilendirmekle yükümlüdür. Diyaliz eğitimine başvuran aday, eğitim süreci ve sonrasında oluşabilecek hak kayıpları ve hukuki süreçlerden başvuru esnasındaki beyanları çerçevesinde bizzat sorumludur.

BAŞVURACAK ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER  (İstenilen Belgeleri Görmek İçin Üzerine Tıklayınız)