Tıp Öğrencilerinden Poster Bildirisinden Başarı

Adli bilimciler Derneği ve Ufuk Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen Adli Tıp ve Adli Bilimler Sempozyumu 16 Şubat 2019 Tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Sempozyuma katılan öğrencilerimizin aşağıda özetlenen sempozyum kapsamındaki başarıları Üniversitemiz adına sevindiricidir.

Tarkan Vardar (Dönem 5 öğrencisi) Adli Ekoloji Konulu posteri bildirisi ile poster bildiriler ikincisi,

Cemre Kılıçaslan (İngilizce Dönem 1 öğrencisi) Suçlu mu Hasta mı konulu poster bildirisi ise poster bildiriler üçüncüsü olmuştur.

Ayrıca sempozyum dahilinde düzenlenen Ankara ve Kırıkkale'deki sekiz ayrı fakülteden dokuz ayrı öğrenci grubun katılarak yarıştığı Adli Bilimler ve Afet Kültürü Yarışmasında

Tarkan VARDAR (Dönem 5 öğrencisi),

Ibrahem Arkan Amjad KOCAK(Türkçe Tıp Dönem 1 öğrencisi)

Enis Hikmet ÖZMERT'TEN (Türkçe Tıp Dönem 1 öğrencisi) oluşan Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi ekibi birinci olmuştur.

Foto Galeri: