Yazım Desteği

Üniversitemiz ve  PoolText işbirliği kapsamındaki “PoolText Report – AI” tabanlı İngilizce “Proofreading” servisine akademisyenlerimiz %30 indirimli olarak erişebileceklerdir.

“PoolText Report”la sisteme yükleyeceğiniz makalelerinizde tespit edilen gramer, noktalama, imla hataları için düzeltme önerileri ve akademik dile uygunluk için kelime tavsiyelerinin bulunduğu bir geribildirimi, değişiklik önerilerinin takip edilebileceği bir “MS Word” dosyası ile birlikte alabilirsiniz. İngilizce “Proofreading” servisine ek olarak “PoolText Report”, makalenizi bir çok noktada kontrol eder ve benzerlik/intihal, referans kalitesi ve yapısal bütünlük konularında iyileştirmeler için önerilerde bulunur. Böylece, makalenizi herhangi bir dergiye göndermeden önce yapacağınız geliştirmelerle makalenizin istediğiniz dergide kabul edilme ihtimalini artırabilir ve makalenizdeki yapısal sorunlardan kaynaklı zaman kayıplarının önüne geçebilirsiniz. Rapor kullanımı için atılması gereken adımlara ekli dosyada, “PoolText Report”a dair detaylı bilgiye ise buradan https://www.pooltext.com/pooltext-report ulaşabilirsiniz.

Üniversitemiz yayın sayısının artırılmasına katkısı olacağı düşünülen bu hizmetten tüm akademisyenlerimizin fayda sağlamasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Başkent Üniversitesi akademisyenleri için başvuru